Rreth Nesh

Vitrina Franceze e filloi veprimtarine e saj ne 2000

Agjensia Turistike "Vitrina Franceze" ka filluar të operojë në vitin 2000 duke planifikuar fillimisht udhëtime turistike në Francë. Po në te njëjtin vit, të nxitur dhe nga kërkesat e miqve dhe klientëve, fillojnë udhëtimet në Itali, Spanjë, Gjermani, Hollandë dhe Belgjikë. Duke u nisur nga ky vit kaq i suksesesshëm dhe deri me sot agjensia jonë ka kryer udhëtime turistike në shumë vënde të Europes dhe të SHBA-se.

Zhvillimet

2000 -Hapet per here te pare Vitrina Franceze ne rrugen Fortuzi ne Tirane

2002 -Vitrina Franceze licensohet posacerisht si agjensi e spezializuar per paketat turistike dhe udhetimet ne France

2006 -Parisi mbetet objekti kryesor i udhetimeve

2011 -Udhetimet pa vize ne gjithe Europen

2014 -Vitrina Franceze zgjeron paketat e udhetimeve ne te gjitha vendet Schengen

Pse te na zgjidhni

Vitrina Franceze eshte nje agjensi me eksperience shume vjecare ne organizimin e paketave turistike. Turet drejtohen nga Stephane Dhimitri i cili eshte njohes i apasionuar i territorit, i gjuhes dhe i rregullave te vendeve qe vizitohen. Te gjitha udhetimet shoqerohen me ciceron ne gjuhen shqipe, aq i domosdoshem per njohjen e objekteve qe vizitohen, te rrugeve qe pershkohen, te historise apo kultures te vendeve te europes. Episodet qe rrefehen gjate udhetimeve do tjua kthejne te paharrueshme viziten tuaj.  

facebook_page_plugin